В предстоящите пленарни заседания тази седмица народните представители ще гласуват 

...
В предстоящите пленарни заседания тази седмица народните представители ще гласуват 
Коментари Харесай

Депутатите гласуват изпращането на С-300 на Украйна и промените в Закона за съдебната власт

В идните пленарни съвещания тази седмица народните представители ще гласуват  Проект на решение за даване на спомагателна военна помощ на Украйна.

Проекторешението е импортирано от Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев, Кирил Петков и Христо Гаджев, като планува изпращането на спомагателна военна помощ на Украйна, която се състои в  патрони и зенитно-управляеми ракети за С-300.

Освен това в програмата на Народно събрание е включено и второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на  Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения  с оглед на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна.

Депутатите ще проведат и първо гласоподаване на измененията в  Закона за предучилищното и учебното обучение, както и първо гласоподаване на измененията в  Закона за устройство на територията.

Народните представители ще проведат и второ гласоподаване на измененията в  Закона за правосъдната власт, както и второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на  Закона за публичните поръчки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР